På vei mot Barbados! 13.10.00N 57.08.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Tue 1 Dec 2009 12:00

Det er fremdeles gode seileforhold og vi skrider stadig framover mot målet som en gang lå fjernt der framme. I morgen på denne tiden har vi nok satt beina på fast grunn igjen etter nesten 3 uker på sjøen.

 

I løpet av natten ble Arne atter en gang angrepet av flygefisk. Denne gangen kom den inn en åpen luke på styrbord side og la seg fint til rette ikke så langt unna hodeputen til Arne. Det var en noe større utgave denne gangen, og vi kan bare takke høyere makter for at det gikk så bra som det gjorde.

 

Arne har fått overnattingsgjest.

 

Flygefisken møter sin overmann.

 

På morgenkvisten nappet det i fiskesnøret. Vi fikk dratt fisken et stykke inn, men måtte ned med spinakeren og legge oss opp mot vinden for å stoppe farten på skuta og få fisken helt inn. Tror det var en Baracuda vi til slutt fikk dratt om bord og som nok kommer til å bli et festmåltid til kvelden.

 

Stolt fisker.

 

Brimi fileterer.

 

Fridtjov står nå til rors og med røntgensynet sitt har han nettopp fått øye på en annen seilbåt i horisonten på vår styrbord side. Det er første båt vi har sett på over to uker.

 

Vi logger 138 nautiske mil siste døgn og har den nette avstand av 140 igjen.