24.22.50N 56.17.85W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Wed 18 May 2011 18:05
Dato 18 . mai 2011 18.00 UTC
Fart: 6
Kurs: 55 grader
Vind: Nede i 6-7 naa, tidligere 12-15 / 110 grader
Bølger: Tja, nesten flatt hav!
Vær: Lettskyet, sol
Temp: 32 C
DTF: 1642 Nm
 
 
Livet paa kryss er ikke saa vaerst....
Vi har de siste dager hatt steady kryss for babord halser (dvs vinden inn fra babord side) og fin kurs mot Azorene. Idag saa vi en seilbaat i horrisonten, og det er stadig noen fraktebaater som passerer. Men stort sett er det uendelig horrisont saa langt oyet ser. Badestoppen i gaar ble en suksess, saa ny blir nok innvilget idag. Ned med seilene og ut med flytetau med fender i enden, og saa er det bare aa stupe i det krystallblaa havet.
Men det er med frykt vi konstater at lufttemperaturen er paa vei mot under 30 grader. Arne trodde den var kommet under 30 idag, men heldigvis viste det seg aa vare en feil. Men gaasehud hadde han..... Mulig vi maa legge kursen sorover igjen om dette blir et vedvarende problem.
 
Vi lurer ogsaa paa om Serenity og Fridjov har naad Azorene? Vi haaper aa rekke en hyggelig reforening av gammel besetning i Horta.
 
Lars og Thomas har oppdatert oss med begredelige fotballresultater mens Birgitte har kommet med hyggelige hilsninger! Keep it coming!