TENERIFE - Santa Cruz 28:27.40N 16:14.57W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Thu 5 Nov 2009 21:23
Ble noe sent for enkelte i går og var litt redusert ved frokostbordet i dag morges. Arne tok seg som vanlig bryet med å stikke bort til bakeren for å få tak i nybakt brød. Også Turbo-Fridtjov som har vanskeligheter med å sitte i ro i mer enn fem minutter, var tidlig i gang og fikset en noe slitt pakning til avløpet på toalettet. Bedre å fikse det til havn enn til sjøs sier han som om det er en selvfølgelighet.
 
Autopiloten fungerer fremdeles ikke og vi må få ned ny motor til autopiloten fra fastlandet. Gutta sier at det burde kunne ordnes innen et par virkedager, så på mandag satser vi på at skuta skal være helt klargjort for avreise. Det vil passe bra i forhold til værutsiktene og vi satser på å komme oss av gårde på tirsdag. Time will show. 
 
I kveld blir det entrecote til middag om bord på båten. Kokken Arne har snart fått på seg grilldressen og er klar for å fyre opp gassgrillen bakpå hekken. Begynner å bli sultne nå.
 
Arne og Fridtjov med en siste opprydding for kvelden.
 
Været har vært litt guffent dag med mye skyer og i kveld er det også noe regn i luften. Får nå håpe det blir likar i morra.