På vei mot Bequia! 13.06.00N 59.38.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Fri 4 Dec 2009 21:23

Ble sent i går kveld men var desto tidligere oppe i morges for å få med soloppgangen og det tradisjonelle morgenbadet. Man skal ikke sove bort sumarnatta er det noe som heter. Og som sagt så gjort. Brimi bakte brød og slo i hjel de siste eggene vi hadde om bord ved å lage omelett til resten av mannskapet. Stemningen var god ved frokostbordet.

Etter frokosten var det litt vedlikeholdsarbeid før Arne og Jon dro inn til byen for å handle mat og diverse andre småting. Fridtjov og Annie tok en ny dykkerunde for å se på fiskene, men glemte selvfølgelig å ta med kamera for å dokumentere ting de så under havoverflaten.

 

Alfard fra fugleperspektiv. Arne er i masta og jobber.

 

Ble fish & chips til lunch for Tron og Fridtjov. Tron fikk utdelt gaffel, mens Fridtjov måtte ta til takke med en skje, uten at han sa seg misfornøyd av den grunn. Arne ordnet seg med flygefisksmørbrød, da dette er noe han har vært veldig opptatt av siden han kom til øya. Det er vel hevnen for da flygefiskene prøvde å ta Arne av dage tidligere ute på storhavet.

 

Jon speider etter hva som kommer.

 

Utpå ettermiddagen gjorde vi klar til å kaste loss for å seile videre. Neste destinasjon Bequia. Beregnet tid ca. 15 timer.

 

På vei inn i havna i Bridgetown for utsjekk.

 

På vei ut av havna igjen. Mørket er på vei.

 

Allerede før vi var ute av havna hadde Annie tatt initiativ og skåret opp en ananas for å fore et noe underernært mannskap. Det er sånn som vi setter pris på.

 

Jon har forresten fått bagasjen sin og kan endelig ta på seg ren unnik etter å allerede ha snudd den han hadde opptil flere ganger.

 

Har også oppdatert innleggene på bloggen fra de siste 3 ukene og lagt ved bilder. Pga noe dårlig tid ligger de fleste innleggene dobbeltpostet, men dette skal bli rettet på så snart vi får mulighet til det. Det vil nok avhenge litt av internettilgangen på øyene vi kommer til.