38 32 05N 28 37 52W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 4 Jun 2011 22:30
Viva Horta
 
Etter 17 dager til sjoess og over 2500 nm var vi fremme. Azorene var vakre fantastisk vakkert i soloppgangen og Pico var synlig paa lang avstand med sine 3000 meter over havet. Horta er en hyggelig liten by, og vi har vaert pa Hvalsafari og kjoert rundt paa oeya i scootere. Og oeya er en av favorittene saa langt. Her er det hyggelige innfoedte, frodig og groent, rent og billig.
 
Ettersom Horta er en av de faa stedene der det er obligatorisk med graffitti, har Emil malt Alfard saa vakkert paa Brygga.
 
I gaar moenstret Rederen og Eentyreren av Alfard, og i morgen kommer nytt mannskap. Losen og Diplomaten moenstrer paa og vi boer dermed vaere skodd for de fleste utfordringer. Det betyr at vi seiler saa snart vaeret er paa vaar side. Foreloepig har det vaert nordavinden som har dominert, men vi haaper aa slippe kryss herfra til neste havn som er Dublin. Det betyr mest sannsynlig aa vente til tirsdag eller onsdag foer avreise. Naar vi starter seilasen vil vi oppdatere bloggen hver dag igjen.
 
Dato: 4. juni 2011, 22.00 UTC
Fart: 0 knop
Kurs: 0 grader
Vind: hoeyst varierende
Bølger: under 1 meter
Vær: klar himmel
Temp: 25 grader
DTF: 0 Nm