TENERIFE - Santa Cruz 28:27.40N 16:14.57W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Fri 6 Nov 2009 21:15

Ny arbeidsfri dag i dag. Venter på bekreftelse på ny motor til autopiloten. Arne stresser litt. Spanjolene stresser ikke, men det burde vi jo være klar over. Kanskje vet vi noe mer i morgen. Kanskje ikke.

 

Arne snakker med Hector om ny motor til autopiloten.

 

Tok turen sørover etter frokost i dag og kjørte ned til turistmetropolen Las Americas. Etter å ha gått til innkjøp av dagens VG rett fra trykkeriet, ble resten av ettermiddagen brukt til å henge i sola nede på stranda og se kul ut bak de mørke solbrillene. Dette lyktes Fridtjov svært bra med. Han har nok vært på tur med Charter-Svein mer enn en gang tidligere kan jeg tenke meg. Selv Tron så brun og fin ut sammenlignet med finnene og de blautfeite rosa engelskmennene. Etter å ha brukt 24 europeiske penger på tre solsenger og en parasoll, samt betalt 12 Euro for en melon til en fyr med et noe sleskt smil, var tiden inne for et måltid på italiensk restaurant.

 

Senere på kvelden tok Fridtjov initiativ og dro på joggetur. Vi andre dro på pub.