38 20 25N 33 42 37W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sun 29 May 2011 19:21
Dato: 29. mai 2011, 18.00 UTC
Fart: 6.5 knop
Kurs: 112 grader
Vind: 12 Kn / hoeyst varierende
Bølger: 1 meter
Vær: klar himmel
Temp: 29 grader
DTF: 236 Nm
 
Pes. Naa har jeg presset meg selv gjennom to laaaaaaange dager med kjeeeedelige skolestunder. Jeg maa lete langt inn i meg selv etter det akademiske meg. Naa ser det ut som vi begynner aa naerme oss Horta, og vi ser stadig mere dyreliv. Men naar vi kommer frem maa jeg vel repetere enda mere skole i tillegg til at jeg maa forsoke aa trene tilbake de musklene som en gang fantes under den slappe huden min. Tomsommet etter dem er delevis fylt med vingummi og andebryst, saa det foles jo ikke saa tomt...
Men selv om vi staar ovenfor en hard fremtid saa fylles de gjennvaerende dognene med delfinflokker og hval. Vi har til naa faatt to tunfisk og venter flere. Stjerneklare netter er heller ingen mangelvare, og kombinerer man dette med en cola i ny og ne, saa faar man en grei tilvaerelse.
 
mange hilsener fra annen styrman Emil Bauck