35.37.63N 41.18.71W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Wed 25 May 2011 18:51
Dato 25 . mai 2011 18.00 UTC
Fart: 6,5 kn
Kurs: 55 grader
Vind: 14-18 Kn / 110 grader 
Bølger: 2,5 meter 
Vær: Sol
Temp: 39 C
DTF:  622 Nm
 
 
Lever i en droem !!
 
Vanntemperaturen er naa nede i god norsk sommer, det vil si 21 grader. Noe som har foert til at mannskapet selvfoelgelig ikke bader mer. Saa det er bra det blaaser.
 
Middagen i gaar var poelser, poteter og kaal. Etter fortaert maaltid gikk mannskapet tidelig til koys etter en lang dag i seilingens tegn. Nok en hard dag paa jobb var unna gjort.
 
Men for de som var oppe paa vakt, gikk dagen over i en droem. Den vakreste droem, det fineste eventyr eller det peneste bilde. En fantasi verden du bare finner til sjoes. Med Delfiner lekende i hopetall rundt bauen. Morilene som lager et spor av diamanter og lys. Mens stjernene tindret fra en skyfri himmel og viste Alfard vei gjennom Antlanterhavs natten, bare avloest av maanen som gikk opp og ned. Vi lever i en droem av inntrykk og opplevelser. Det eneste som roeper at det er noe annet eller andre der ute er et fly som passerer over oss i 10.000 fot. Natten gikk over i dag, og for en dag! Solen skinner fra skyfri himmel, 39 grader og en konstant vind fra S~SE, med duvende boelger paa over to meter.     MEN mannskapet maa jobbe, det er boeker som skal leses, kropper som skal soles, mat som skal lages og en baat som skal seiles... nok en hard dag paa jobb...
 
Savnet etter de der hjemme har selvfoelgelig begynnt aa melde seg etter 14 dager til sjoes. Mannskapet hilser til alle kjente og kjaere.
 
Jon hilser til Anette !
Arne takker for varme hilsner og har kroepet ned i soveposen sin.