Endelig !!

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Wed 11 May 2011 12:03
...nå er vi tilbake på Alfard. Etter et og et halvt år som landkrabber vender de to sjøulkene; Arne og Jon tilbake der de hører hjemme. De to gamle sjøulkene blir sammen med to av mannskapet, Hans Jørgen og Emil fra de siste åtte månedene, det perfekte teamet som skal føre båten trygt tilbake til Europa. Båten befinner seg nå på den Nederlands delen av Saint Martin. Etter en sermoniell og høytidelig middag med påfølgende drinker, ble den første natten tilbragt ombord sammen med en million mygg i 35 graders varme. Et klamt og ubehagelig gjensynn med båten. Men hvem kan klage når en våkner opp i PARADIS til en dobbel espresso. I dag er det lett overskyet, blikk stille på vannet og 35 grader.

Vi er ferdig proviantert og lastet, klare for den strabisiøse og lange ferden hjem. I dag skal vi skal trimme og teste de nye seilen og stagene, og kommer i løpet av dagen til å forflytte oss over til den Franske siden av øyen.

Alfard takker Ingunn og Selma, som setter seg på flyet i morgen, for åtte fantastiske måneder i Karibien !!