BARBADOS - Bridgetown - 13:01.00N 59:30.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Wed 2 Dec 2009 12:00

Endelig. Da har vi omsider ankommet Barbados. Deilig å sette beina på fast grunn igjen.

 

Har foreløpig lagt oss til i havna i Bridgetown. Her må vi innom immigrasjonskontoret for å fylle ut mye papirer og registrere at vi har ankommet øya. Har fått fylt ferskvann i tankene på båten og så snart alt er klappet og klart vil vi dra ut og legge oss på svai ved Carlisle Bay.

 

Vi øyner land i det fjerne.

 

Barbados gjesteflagg må opp.

 

Innseiling mot Bridgetown

 

Fortøyer ved immigrasjonskontoret.

 

Påfylling av ferskvann.

 

Ankerdram.

 

Prøving av det lokale ølet Banks.

 

Ligger på svai ved Carlisle Bay.

 

Påmønstring av ekstra mannskap. Etter 3 uker med kun oss tre på båten er det med glede at Ann-Helen og Jon kommer om bord. Jon har forresten ikke fått bagasjen sin. Vi får se om den dukker opp en dag.