28.28.05N 53.36.87.W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Fri 20 May 2011 18:36
Dato 20 . mai 2011 18.00 UTC
Fart: 4,5 / for motor naa fra kl 1800
Kurs: 55 grader
Vind: 5 / 100 grader
Bølger: KORR?
Vær: Sol
Temp: 31 C
DTF: 1384 Nm
 
BADEDAG!!!
 
En fantastisk natt med stjerneklar himmel, rolig sjoe og utrolig bra seile forhold. Blir litt rusa etter saanne netter alene ved roret. Helt fantastisk! Vi har alle falt inn i lang seiler rytmen, lesing paa dag tid, livlige diskusjoner om livet paa kvelden og filosofiering over livets  rariteter paa nattes tid og som eneste bekymring, hva foer vi servert til neste maaltid. Emil diskett opp med pannekaker til lunch i dag. Som en del av pensumet til heimkunnskapen maa han nok gjoere det flere ganger, for det smakte virkelig godt. Mannskapet ga alle karakter M, med mulighet for S, hvis han gjentokk bragden flere ganger frem til Horta.
Saa ble det badedag. Emil, Arne og Jon fikk stupt, lekt og vasket seg. Og saa ble det ogsaa tid til vask av litt toey. Naa venter vi paa stor kokken Arne sin Biff a la Alfard. Det er jo trossalt fredag. Og i kveld har vi sikkert flere verdens problemer vi skal loese...