TENERIFE - Santa Cruz 28:27.40N 16:14.57W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 7 Nov 2009 23:30

Arne startet dagen med å bake brød til resten av mannskapet før arbeidsdagen tok til.

 

Hjemmebaket brød

 

Frokost

 

Etter frokost var det ingen bønn og Arne pisket Tron og Fridjov i gang med dagens slavearbeid. Arbeid mot kost og losji er blitt det nye mottoet om bord. Først måtte skuta flyttes til ny lokasjon da plassen vi hadde i marinaen var reservert til noen andre fra og med i dag.

 

Arne og Fridtjov klar for dagens arbeidsøkt.

 

Tron remerker ankerkjettingen

 

Frodtjov driver vedlikehold på vinsjene

 

Etter at sola hadde gått ned og Tron hadde blitt noe solbrent siden Arne på grunn av økte vedlikeholdsutgifter har kuttet ned på den daglige kvoten av solfaktor, var det klart for en lørdagskveld på byen. På grunn av godt arbeid utført i løpet av dagen bestemte Arne seg for å spandere sushi på japansk restuant til mannskapet. Du kan tro jubelen sto i taket.

 

Etter en bedre middag ble det barrunde hvor vi endte opp på Honkey Tonk bar hvor vi traff noen kjente fra marinaen. Natten ble lang.