Vestover mot Barbados - 17.28.00N 38.06.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Mon 23 Nov 2009 18:00

Været og bølgene har roet seg noe utover ettermiddagen. Har heist storseilet til topps igjen etter å ha revet tidligere. Her skal det optimaliseres. Dundrer fremdeles av gårde i rundt 7 knop.

 

Brimi slo på stortromma i ettermiddag og lagde mer eller mindre vellykkede Brownies til mannskapet. Kaloribombe de luxe, men smakte noe vanvittig godt. Og vi som har lagt oss i hardtrening med styrketrening og nattlige balanseøvelser for å få fram six-packen. Skulle være presentable til vi trør over bord og blir ’landkrabber’ en gang i neste uke. Nå kan vi bare si farvel til det forsettet. Mannskapet har ligget som slakt på dekk for å fordøye godsakene.

 

Nå har forresten et ’spiel’ i storseilet røket. Men gutta har selvfølgelig reservedeler og kapteinen selv er oppe og reparerer. Måtte ned med storseilet. Her ser det ut som vi taper verdifulle minutter. Er oppe og går igjen nå.

 

Arne setter inn nytt ’spiel’.

 

Takker også for gratulasjoner fra lutfiskfolket i Bergen. Stå på!
!