LAS PALMAS

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 31 Oct 2009 16:09
Da er mannskapet samlet og klare for å krysse "fjorden". Det vil si "klare" er en kanskje ikke før en faktisk legger fra. Så lørdagen gikk med til ytterligere forberedelser her i Las Palmas. Spleising, taklinger, satte opp 3. rev i storseilet, handlet og jobbet med oppsett av satelittelefonen. Under handlingen fikk vi alle i oppgave å kjøpe lettlagrede ingredienser til en middag som kan lages til sjøs. Det blir spennende å se hvordan denne konkurransen går, og om det blir en som utpeker seg bedre evnet som stuert enn andre. I tillegg ble Fridtjov`s bursdag betydelig markert! Planen var å gå ut å spise, men når William kom med kaker (hjemmelagede NORSKE kjøttkaker), ble middagen inntatt ombord. William og Morten kom også over og deltok i markeringen.