39.33.14N, 37.48.85W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Fri 27 May 2011 19:37
Dato: 27. mai 2011, 18.00 UTC
Fart: 5 knop
Kurs: 140 Grader
Vind: 9-15 Kn / hoeyst varierende
Bølger: 1 meter
Vær: Lett skydekke
Temp: 32 grader
DTF: 433 Nm
 
Fram og tilbake er like langt...
 
Skulle selvfoelgelig ikke skrevet dette om at kryssingen gikk raskere enn planlagt. Vinden har i hele dag vaert hoeyst varierende, baade i styrke og retning. Vi har derfor blitt veldig gode til aa slaa. For her slaar vi naa frem og tilbake. Og frem og tilbake. Til og med fuglene her ute lurer paa hva vi driver med. Og fortsetter vi i dette tempoet, kommer vi til Horta en gang i slutten av neste uke...vist vi er heldige. Men vi er like blide. Kan jo ikke vaere annet naar vi har saa fint dyreliv her ute. I gaar fortalte skipperen historier fra sine glansdager med regata seiling i Koebenhavn. De hadde vist nok sett baade rosa elefanter og bokstavkjeks i boelgene. Maa ha vaert den gangen Kristiana fremdeles eksisterte... Men hvem er vel vi til aa doemme, naar vi det siste doegnet har faatt baade Blackfin Tuna paa kroken og sett Hval i boelgene, stor var den ogsaa. Heldigvis har vi bilde av Hvalen og er gode aa mette. For hva smaker vel bedre enn en 5 kilos ny stekt tuna. Med en god flaske rosevin til?? Ikke mye som slaar middagen vi hadde sent i gaar kveld gitt. Poelsene som var tatt opp til middag maatte derfor vente og ble fortaert til lunch i dag. Saa her ute fortsetter vi aa meske oss. Og i dag er det jo fredag, starten paa helgen og det maa jo feires.  
 
En fin helg til dere alle, fra Alfard
 
NB! Godt vi skifter halser saa Arne faar hvilt ligge saarene paa venstre siden.