Vestover mot Barbados - 14.02.00N 49.47.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 28 Nov 2009 12:00

Hjemme i Norge er nok juleforberedelsene godt i gang, men julekvelden kommer overraskende på kjærringa for det. Vi hadde bestemt oss for at nye squaller (byger med mye vind), ikke skulle overraske oss i løpet av natten, og reduserte seilføringen for dette. Men ingen overraskelser kom, og når lengselen etter landlov ble som størst, heiste vi alle kluter. Også i natt observerte vi store og mange lyn bak oss i horisonten. Men ingen torden rakk frem til oss. Månen er snart full og gir godt med lys det meste av natten. Solen skinner nå på spinnakeren som drar oss rett vest mot Bermuda. Antatt landkjenning er onsdags morgen, men vi jobber nå på for å se om vi rekker tirsdag kveld…..

 

”TRON!!!! Se nå til …å få den spinnakeren til å stå!

Arbeidsfordelingen er klar; resten av mannskapet ligger på dekk i solsteiken, for å gli godt inn blant de innfødte når vi når land.

 

Tron jobber med å få spinnakeren til å stå.

 

Ser greit ut så langt.