Vestover mot Barbados - 15.09.00N 46.01.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Thu 26 Nov 2009 18:00

Det ble ikke så mye lysning utover dagen. Begynte å kjenne noen regndråper utpå ettermiddagen. Måtte pakke sammen håndklær, solbriller og bøker, og få det innadørs.

 

Først regnet det litt og vi fikk vasket ned båten. Det trengtes. Blir mye salt etter to uker på sjøen. Så regnet det mer, mye mer og fikk en del vindøkning. Rene monsunregnet. Har nok falt mer nedbør her de siste to timene enn det gjør i Bergen i løpet av et år. Endelig fikk vi bruk for de fancy seilerklærne vi har med. Visste nok at de kom til nytte en dag. Satte to rev i storseilet og justerte litt inn på forseilet.

 

Arne samler ferskvann.

 

Fridtjov henger opp shortsen til skylling.

 

Skuta holder stø kurs.

 

En god sjømann er alltid på vakt.

 

Ønsker også å takke for hilsen fra nytrønder’n. Vi skal sjekke med lokalbefolkningen om det er noen spor etter deg sist du var på Barbados. Regner nok med å finne litt av hver av informasjon som ikke bør komme fram i dagens lys.