Vestover mot Barbados - 17.07.00N 40.47.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Tue 24 Nov 2009 18:00

En ny strålende dag ute i sola. Har jibbet over til babord halser og får nå med ettermiddagssola fra sør/vest. Kan ikke bli bedre.

 

Det var noe jobbing med Duo-Gen’en, ’Snatre’, som Fridtjov liker å kalle den, tidligere i dag. En løs skrue måtte byttes og Arne dro på seg sikkerhetsutstyret i beste Jens Bonde stil og krøp ut i hekken for å løse problemet. Dette fantastiske instrumentet genererer nok strøm til både kjøleskap, autopilot, stereoanlegg og alt annet av elektriske dupeditter vi har om bord. Vi har faktisk ikke kjørt motor for å lade batteriene siden sist vi hadde en annen båt i øyensyn. Og det er nok omentrent en uke siden.

 

Fridtjov og Arne sager til ny skrue til ’Snatre’.

 

Arne henger over ripa for å feste ny skrue.

 

Til middag vanker det bolognese med en god flaske Rioja vin til i beste Brimi stil.
----- Original Message -----
From: Alfard
Sent: Tuesday, November 24, 2009 6:12 PM
Subject: Vestover mot Barbados - 17.07.00N 40.47.00W

En ny strålende dag ute i sola. Har jibbet over til babord halser og får nå med ettermiddagssola fra sør/vest. Kan ikke bli bedre.

 

Det var noe jobbing med Duo-Gen’en, ’Snatre’, som Fridtjov liker å kalle den, tidligere i dag. En løs skrue måtte byttes og Arne dro på seg sikkerhetsutstyret i beste Jens Bonde stil og krøp ut i hekken for å løse problemet. Dette fantastiske instrumentet genererer nok strøm til både kjøleskap, autopilot, stereoanlegg og alt annet av elektriske dupeditter vi har om bord. Vi har faktisk ikke kjørt motor for å lade batteriene siden sist vi hadde en annen båt i øyensyn. Og det er nok omentrent en uke siden.

 

Til middag vanker det bolognese med en god flaske Rioja vin til i beste Brimi stil, med solnedgangen i vest som nærmeste nabo.