30.30.43N 50.39.95W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sun 22 May 2011 06:02
En nattlig oppdatering fra Alfard.
Vi har mottatt kritikk for at vaar posisjon ikke har vaert oppdatert paa de siste innleggene. Kritikken har blitt diskutert og mottatt forskjellig blant mannskapet. Alt fra: "Koffor saann mas, vi e no her utpaa havet ein plass" til "Ja, rederen der hjemme onsker nok bekreftelse paa at vi er paa vei hjem med baaten".
Men for aa stilne kritikk og bekymringer saa oppdaterer vi med dette vaar posisjon.
 
Vi skjonner ogsaa at vi ikke helt er i "land-modus" da vi har bommet med en uke vedr CL finalen. Men noen kan kanskje si hvem som vinner i England?
Streik i Norsk fotball bekymrer oss heller ikke, men vi skjonner gleden av aa ikke gjore et slag. For vi har heller ikke slaatt siden vi forlot St.Marteen. Fortsetter mot Azorene for styrbord halser naa for andre uke.....