ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 21 May 2011 18:21
Dato 21 . mai 2011 18.00 UTC
Fart: 7 kn
Kurs: 72 grader
Vind: 12-18 Kn / 150
Bølger: 1,5 meter 
Vær: Lett skydekke
Temp: 30 C
DTF:  1267 Nm
 
Jo da, biffen smakte og jommen ble det ikke ogsaa en flaske roedvn til biff gryten. Tusen takk stod det i tanke boblene til mannskapet, etter det fortreffelige maaltidet.  En deilig kveld, gikk over i en fantastisk natt, stjerneklart og med en nydelig sol oppgang. Vakt ruleringen fungerer meget bra og alle faar opplevd forskjellige ting hver natt.
 
Det ble ogsaa et uventet besoek. Matros Jon ligger i sin dypeste soevn og droemmer om sin kjaere Anette. Da kjaertegnende paa ryggen til den unge matrosen blir litt vel virkelig. Det viser seg at det er en flyvefisk som har flydd inn av vinduet og lagt sin elsk paa den unge matrosen. Kapteinen, som har vakt, faar geleidet den forvirede fisken tilbake til sitt rette element. Den unge matrosen hilser hjem og sier han kom uskadet fra antastelsen.
 
Sann mine ord. Emil gaar for S i heimkunnskap. Det ble faktisk servert pannekaker til lunch i dag ogsaa!!! Urolig nok, like gode som i gaar. Et par serveringer til naa, saa tror jeg nok at det blir en S. Arne har tatt patent paa noen av paalegg sammensetningene til pannekakene, bl.a Camambert og toerkede tomater. Noe som sikkert blir aa finne paa Oslo`s finere etablisementer i tiden fremover. Godt var det ogsaa aa se at de to yngste av mannskapet fremdeles er yngst og hadde de stoerst dessert magene.
 
Kan noen si oss hvordan fotball kampen i MesterLigaen gikk... det er vaar eneste bekymring her ute! Haaper saa inderlig at Barca laerte de roedkledde udugelige Engelskmennene hvordan fotball skal spilles.
 
Blir nok noe mer aktiv seiling de neste doegnene i foelge vaermeldingen. Men vi skal nok faa lest noen sider i boekene vaare ogsaa.