8. DAG PÅ VEI TIL ENGLAND

Marelia
Tue 3 Jun 2008 18:09
030608
"48:07.0N 11:09.0W"
 
128 nm siste døgn til kl. 10.00 i dag morges.
 
Vi nærmer oss vi nærmer oss.. I dag trodde vi at vi skulle få DEEE fæle vindene men det virka litt rart for sola steika og sjøen rulla fint men her tar vi ikke lett på noe så gutta bandt sammen storseilet, satte storm fokka på kutter staget, vi rydda alt vekk i båten og gikk igjennom sikkerhets foranstaltningene og satte oss til å vente på uværet..
 
Så sovna jeg på sofaen nede .. og gutta begynte å lese bok i sola og fortsatt sitter vi her i sola og prekær hehe.. men det kommer nok se - i morra tenker jeg  og da er vi iallefall forberedt eller i natt for det er typisk se.. at det kommer på natta.. men vi får se.
 
Jeg bråsatte en brøddeig for å lage rundtykker før været og de er jo nå klare så er det i orden da.
 
Vi har hatt besøk av mange artige definer i dag også og Olav katra ut i baugen og fikk tatt fine bilder! De spruta på han så han blei blaut på de nye fine seileskoa sine..hehe
 
Nå er det kvelden igjen og sånn går no dagan.. Ikke mye å berette herifra annet enn at vi leeeeengter inn til land og dusj og mat og en kald øl og venner og unger og alt som vi veit venter der inne.. Jeg orker ikke å sitte ute og se på den tomme horisonten for jeg VIL SE LAAAANNND!
 
Og nå er det bare 2 netter igjen så ser vi land!! Vi har igjen nå 270 nm igjen og det klarer vi på to døgn!! + litt til så vi skal komme fram mens det er lyst!
 
God natt alle sammen så snakkes vi i morra! Klem fra MARELIANERNE