16. MAI FEIRING

Marelia
Fri 16 May 2008 19:17
100508
"36:19.8N 39:56.7W"
 
140nm siste døgn!
 
16 MAI OG INNSPURT!!
 
Tenk å sitta her og vite at hjemme er det FOTBALLFEST MELLOM FFK OG ÅLESUND PÅ STADION!! VENNER ER PÅ BRYGGA DER DE DRIKKER SIN FØSTE VÅRPILS JÆÆÆÆÆLLLLP!!
 
Neida, detta går så bra så.. Vi er mer enn overlykkelige for at vi har VIND VI DA hehe.. for i dag har det heldigvis blåst som bikkjer og vi har kosta avgårde i 6 - 8 knop i hele dag og Øyvind smiler fra øre til øre for da slipper han å bekymre seg for om vi har nok diesel! Fra i morra kan vi gå helt inn til Horta på motor om det skulle knipe!!
 
Så har vi forberedt oss på morgendagen da.. Vi skal ha muffins med melis og gummipynt fra St. Martin og NORSKE FLAGG PÅ KAKENE .. HILSEN FRA JOHN - PAPPAEN TIL CATHRINE!! HUSKER DU?? Dem er klare og nystrøket hehe
Ellers skal vi stjæle idden til SAILABOUT fra i fjor og gå i tog fra piggen og ut i cockpitten med de andre flagga og synge Norge i rødt, hvitt og blått!! Og Øyvind driver og øver for han skal deklamere dikt sier han hahah.. Johnny og jeg vi gleder oss storligen!!
 
Om vi skal ha gjester ?? JAHAAAA HA!! Har dere hørt om familien DOLPHINS eller? De er allerede kommet og venter bare på den store dagen hehe..
 
Men vi venter mer på FREDAGSPIZZAEN til Øyvind vi da..og det lukter like godt hver gang.. tenk nå er det allerede ei uke siden sist!
Vi har bare ca. 4 dager igjen nå og DA SKAL VIII FEIRE SE.. 17.MAI, ATLANTERN OG ALT VI KAN.. SÅ VI GRINER IKKE !!
Neida, så lenge vi er i god behold og alt fungerer så klager vi IKKE!! Johnny storkoser seg med delfinene rundt oss og sitter helt framme i piggen og henger utover rekka (ingen fare mor og Merete og unger han er sikra med vest og line ..så han detter ikke ut!) og tar bilder av alle sammen så det blir DET familiebildet til slutt!!
 
Vi har blitt forbiseilt av to digre seilbåter i dag så nå tetter det seg til på oppløpet se.. Da dukker dem opp fra intet og glir forbi.. men det gjør ikke no for vi har det jo sååå fint.. nesten så en ikke vil at turen skal slutte nå sier Johnny som snart skal hjem og på jobb..uhuu (men ikke jeg da for jeg har liksom vært noen dager i denne båten da..)
 
Ok, nå får dere stå  med bunadsskjortene og finne fram alt sølvet nå da og så håper vi bare at DEN PASSER I ÅR OGSÅ HAHAH.. hold inn magan og press den på!! Men ikke sitt! Bare gå rundt og lat som ikkeno..
 
HA EN FIN DAG TIL DERE ALLE HJEMME OG ROP FOR MEG OGSÅ DA KVERHUSET!! , IKKE GJØR SKAM PÅ ROPA MINE hehehe.. (jeg pleier å finne på noe tull hvert år se og ikke rimer det og ikke høres det fint ut men moro er det ikke sant Gunnar??!!)
 
Vi vinner toget uansett!! Flest unger i tog hvert år!! Hurra for HANS PETTER OG TOGET!!
KLEM TIL DERE ALLE FRA OSS I MARELIA PÅ BØLGAN DEN BLÅ (nei svarte nå faktisk)!!