3.DAG

Marelia
Mon 5 May 2008 22:54
050508
"22:50.1N 63:00.2W"
 
124 nm siste døgn
 
DENNE DAGEN -EN DRØMMESEILAS !!!!
 
ENDELIG CHRISTIN, FIKK VI EN SÅNN DAG SOM VI DRØMTE OM OVER DEN ANDRE VEIEN!!!
Men da går det ikke så fort da se, men for meg spiller det ingen rolle for dette handler også om å oppleve og kunne kose seg på det STOOORE havet!
 
JEg tror jo bare Atlantern er helt lite helvete etter første runde, men dette er jo helt heleriøs!! I dag har vi spist en lekker frokost med store schrimps og bakon og eggerøre PÅ TALLERKER ASSÅ OPPÅ BORDET!! UTEN AT ALT DATT PÅ GØLVET!! FANTASTISK! (utrollig hva en setter pris på på en sånn tur se..hehe)
 
Etter frokosten ble det SOLING PÅ DEKK!! Det å gå utenfor cockpiten forrige gang ville medført en nær døden opplevelse!! Men ikke i dag.. Jeg har liggi foran på deilige puter og lest og drukket vann med lime i og sett på utsikten over en døsig havoverflate med døsige seil over meg!! ERRE muulig eller!? OGSÅ UTEN Å BLI SØKKBLAUT AV SALTVANN! Fæbjules!
 
Så ble det oppvask i saltvannsbøtte ute i sola og gutta har virkelig slitt idag.. De hang ut et snøre med en stor fin blekksprut på på morran idag og siden har den hengt 150m etter båten og og og det er slitsomt å fiske asså....Særlig når det ikke er tegn til liv i hengane snøre der bak.. Sorry no fish for dinner i dag men det kommer flere dager..
 
Til middag har vi mekka sammen - kyllingbiter i form med potet båter med løk og salat (den må spises mens den ennå er litt frisk se..) Johnny nynner og koser seg med bok mens han passer på å snu seg rundt så han ikke skal bli helt stekt på ett sted. Rundgrilling! Han speider etter fulgl og fisk og har sett fuglefiskene (flyvefiskene) rundt oss, men det er lite liv her ute.. Mye grass i vannet -rart ser ut som opprørt tang eller noe sånt, men vi er på flere tusen meters dyp pg langt fra land så hva kan det være for noe da?? Spetter!!??
 
Vi har sett en fotball i vannet så vi ble enige om at fotballkampen på en av cruise skipa nå må være avlyst haha
 
Ellers har Øyvind bydd på frisk kokosnøtt i dag!! Han fram med macheten vi kjøpte og høggan opp.. Gutta drakk melka og siden satt vi og snavla innmaten som snacks.. deilig - litt sånn Tor Heyerdal over dagen idag gitt...
 
I morra skal det bli like rolig i følge gribfilene men vi får nå se.. vi har i alle fall begynt å få østligere vinder og da bærer det i hvert fall rette veien. Har enda ikke sett noe til Sol, men vi venter veldig på det. Håper på i morra.(var det deilig å komme hjem LINE??) og gikk reisa fint - klem til Aurora og Jørgen og deg !
 
Ellers prekæs vi i morra igjen hvis jeg orker å rikke meg fra soldekket da.. (eplekjekk nå se..før stormen..) fra tre solbrente på MARELIA