10. DAG PÅ ATLANTERN

Marelia
Mon 12 May 2008 21:52
120508
"32:10.7N 48:38.0W"
 
134 nm siste døgn.
 
I NATT ER DET UNDER 1000 nm IGJEN TIL AZORENE!!
 
Og det tar i beste fall 6- 7 døgn hvis alt går bra. Mer vind nå så vi slipper å bruke motor. Men vinden er smul så det er fin båt selv om det gynger endel og vi må holde oss fast når vi beveger oss nede i båten.. Ville jo vært rart ellers da..
 
Ikke mye å berette i dag for ikke har vi sett verken dyr eller båter. Men gutta hadde en båt på radaren i natt og de kalte han opp og spurte om vi syntes på radaren og det gjorde vi! Fint da veit vi det om det skulle komme et stort skip rett mot oss. De sa at det var ikke noe problem og at de hadde sett oss lenge. Gutta så den bare langt borte så vi lurte litt. Går jo noen historier om at de store båtene ikke ser oss små seilbåter men det stemmer nok ikke da.
 
Vi prekær og leser og gutta har satt opp mer seil foran i dag for å fange mer vind.Ut på dekk og feste kutter fokk i tillegg til genoaen og vi økte med en knop gitt.. Og da går det unna se..haha men alt hjelper i en liten seilbåt!
 
Nå er vi ferdige med middagen og det ble ris (uten dyr i ..) og kylling tikka masala! Deilig med mat som smaker her ute! I morra skal jeg filmes når jeg lager mat for det er litt av et styr. Må sitte fast spent og må bevege meg med brei beinføring mellom benkene her og alt må stå på slingreduker ellers fyker det i veggen. Kan ikke sette fra meg en eneste boks eller legge en kniv på benken uten duk under for det er jo livsfarlig.. Så litt trim blir det vel allikavel kanskje når en ser åssen en må stemple beina og holde igjen med magamusklene hele tida.
 
Ok, har ikke mer å fortelle i dag så dere får ha god natt og en ny arbeidsdag i morra! Hils kjente og si at jeg tenker på ALLLLLLE dere hjemme jo mer jeg nærmer meg ..
 
KLEM TIL ALLE FRA OSS I MARELIA OG TAKK FOR ALLE MAILER - DET ER KJÆRKOMMENT!!