2. dag på vei til England

Marelia
Wed 28 May 2008 18:43
280508
"40:22.6N 26:26.3W"
 
120 nm siste døgn
Vind: NW og nesten midt i mot
Styrke: 10 sek.m - nå 5sek.m
Sjø:      veldig humpete inn fra sida
Sol og fint vær
Stemning ombord: trøtte og en sjøsyk
Middag: Real Turmat hehe og tørre kjeks på Olav
 
Ja, dette ble et litt strabasiøst døgn. Som dere ser er det veldig ugrei sjø og vi humper veldig avgårde.. dette gjorde at Olav stakkar kun har snakka med den svarte bøtta vår dette døgnet. Men han er tapper- prøvde å stå opp til vakt i natt men måtte kapitulere. Det er fryktelig å se at den staute karen er så sjuk, men i dag har han jo faktisk drukket snart to cola bokser og spist 5 tørre kjeks. Han kommer seg nok snart se. Vi tuller med han og sier at nå får han se og skjerpe seg..hehe
 
Øyvind og jeg har heller ikke sovet noe særlig og da blir det slitsomt så i dag har vi prøvd å ta igjen litt søvn men det er ikke lett med en så ustabil båt. Nå på etter middagen har det løya mye så akkurat nå dytter vi på med motor for å se om båten blir litt mer stabil. Vinden er veldig ugunstig og vi har den nesten midt i mot. Vi klarer så vidt å holde kursen på 45 grader mot Falmouth så vi kommer vi kommer!  Vi er heldige som har så mye diesel med oss for Apex ligger lengre opp og har snart ikke mer diesel igjen..
 
Det ble bare dårlig Real Turmat til middag i dag da vi ikke orka å lage ordentlig middag men det er helt ok og energi i massevis så det går bra. Olav har drukket to cola bokser og spist 5 tørre kjeks så han gjør ikke store innhogget i lageret akkurat nå. Han er betraktelig bedre nå så ikke vær bekymret! Han kommer seg snart! Og jeg har med all verdens tilsetninger for sjøsyke bare han klarer å holde på noe så skal han få både energidrikker og salter som jeg har¨på lur.
 
Ok vi får prøve oss på ei natt til og se åssen den blir. Sånn er det bare her ute på havet!
Hilsen fra oss tre i MARELIA