2.DAG AV ATLANTEREN

Marelia
Sun 4 May 2008 23:16
040508
"20:59.5N 63:22.6W"
 
Siste døgn 140 nm!
 
Jepp, en liten hilsen fra familien HUSKESTUE..Vi suser avgårde med full duk og går så høyt vi kan men det bærer rett nordover... vi skal jo til Portugal da.. og ikke til Nordpolen! Selv om det skulle en jaggu tru for allerede i dag er vannet nede i 26 grader og vi har tatt fram den tynne fleesejakka gitt! Nå bærer det hjemover!
 
Sol og fint vær gjør at Johnny prøver alt han kan å få litt farge innimellom slaga her for han er redd han kommer hjem like hvit se hehe. Det går dårlig med sovinga til gutta syns jeg.. de er såå seileglade at de rever og hever i ett sett. og om natta sitter de og snakker om heiser og duppeditter så jeg tar retretten og leser boka mi istedet.
 
I dag ble det frokost med varme rundstykker og croissanger med syltetøy og deilig juice og kaffe. Johnny mente dette var som på en fortauskafe i Frankrike og bortsett fra litt skrått bord kan det nok ligne litt ja..
Lunsj /middag ble pasta pesto og det ble ei bombe imagan så noen middag blir det ikke i kveld. Da blir det en påsasuppe eller knekkebrød med tubeost!!
 
Vi har seilt regatta i dag med en annen båt som lå langt foran oss i formiddag men da den ble liggende godt bak utpå ettermiddagen ble regattaen avblåst - vi har vønni!  Lite dyre liv i dag bortsett fra noen forvilla flyvefisk som ser ut som de er på vei hjem etter en skikkelig natt på rangern - hiver og sjangler seg rundt mellom bølgetoppene før de svimer ned igjen..
Etter at Øyvind avblåste utkikk.. kom det plutselig opp et digert containerskip rett nedi horisonten bak oss på vei til Cuba fant vi ut. Vi ligger nå på høyde med ca Cuba -derfor.
 
Nå står ei ny natt foran oss og vi skal forsøke å få oss litt søvn innimellom alle dunka og smella i skroget. Vi venner oss snart til det se..Dere må også sove godt så snakkes vi i morra! GOD NATT FRA MARELIA I FINT DRIV