11.DAG PÅ ATLANTERN

Marelia
Wed 14 May 2008 21:17
140508
"34:12.1N 44:15.2W"
 
 
133 nm siste døgn! Til tross for lite vind..
 
11.DAG ATLANTERN
 
Hvis Øyvind skulle skrivi bloggen i dag ville det stått:
 
Lite vind, spridde seil. Alle har vaska seg.
 
 
 
og ferdig med det .. hahah og det er jaggu sant! Mer er det faktisk ikke. Vi ligger her og soler oss og dupper på denne uendlige vannflata.. døm har ikke bomma mye Lundell og Nielsen med tekstene sin: "Øppna landskap" og "en himmel full av stjerner og blått hav så langt du ser.. " setter en i en tilstand av uvirkelighet å sitte her på lille MArelia  og bare ha henne å stole på liksom.. natt og dag, natt og dag.. ikke rart en blir glad i båten se..
 
Ikke at det virker farlig på dager som vi har nå!! Uendelig flatt vann og strålende sol.. Atlanteren byr oss sitt dekkede bord med sølvfat på duk av blå sateng.. oy, det ble poetisk du..
 
Nok sludder for idag - alt vel og VI SENDER STORE GRATULASJONER TIL THEA SOM HAR NÅDD SITT STORE MÅL OM Å SEILE INN FORBI THE STATUE OF LIBERTY!!  VI ER SÅÅÅ GLADE PÅ DERES VEGNE!! ALT VEL OMBORD DER OGSÅ!! Gleder oss ikke noe særlig til å treffe dem i England nå se... neida, ikke noe i det hele tatt...uææææ !!! HILSER TIL ENDRE OG MATHIAS SOM SKAL VÆRE MANNSKAP OVER TIL ENGLAND OM  AT: MAY THE WINDS BLOW YOUR WAY!! OK LYKKE TIL!!
 
Som dere ser er omtrendt hele Fredrikstad seileforening  på vei over Atlantern i disse dager!! Truls, Christin, Endre, Mathias, Øyvind, Heidi, Johnny (som har vært mannskap med Endre på Lera Rundt mange ganger) og Olav Eriksen!! Håper dere skriver et par linjer om det på sida deres !! En særdeles aktiv klubb eller.. hehe og dere har mange eventyrfortellere når alle disse kommer hjem.. blir lett å arrangere klubbkvelder utover høsten spør du meg NITA ØRMEN ER DU DER?? KAN NOEN SOM KJENNER HO BE HO SE TE HÆLVE... Å SENDE OSS EN MAIL ELLER!!?? hehe (ho skjønner spøk se..) SE Å GI HO ADRESSA FORT SOM FA..!! marelia {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com
 
Nå blir det pasta med blåmuggost til middag i solnedgangen for VI HAR SKRUDD KLOKKA EN TIME TIL FRAM og kveldene blir stadig lysere!!! Hurra!! Snart hjemme!!
 
PREKÆÆÆS FRA OSS I MARELIA