6.DAG PÅ VEI MOT ENGLAND

Marelia
Sun 1 Jun 2008 16:35
010608
"46:05.1N 17:02.7W"
 
141 nm siste døgn!
 
Her går det unna for unna.. Vi seiler med full duk og går i 6 knop og bølgene er snille og bakfra så dette er silkeføre. Litt grått i dag ellers ikke så kaldt som det var i går. I natt satt jeg og leste i huelykta da radaren pep på alarm.. Jeg opp i en fei og der var det jaggu en båt git! En liten seilbåt syntes klart på radaren og jeg så den ute på styrbord side. Da kunne jeg ikke dy meg og anropte båten: This is Marelia, Marelia, Marelia calling ship(for ikke å fornærme noen om du sier boat..hee) on our steerbord side, can you read me? ...... Helo MArelia this is sail yaght "Pelican" comming from the Azores and headding for the English channel. Og så preka vi litt og ga hverandre posisjon og ønska hverandre god tur videre og god natt! Kult! Koselig at de gidder å svare for det er det ikke alle som gjør se.. Den lå på siden av oss hele natta så den seilte ialle fall ikke fra oss..
 
Frokost ble det med tortilla, arme riddere, kjøtt og grønnsaker.. Øyvind eter havregrøt og det betakker vi andre oss for.. Nå blir det kjøttkaker, maaassse potiter til den lille dekksgutten vår ...gulerøtter og massse saus! Det tenker jeg er mat for moms det!! + tyttebær fra Nora fra i fjor men det er like fint for tyttebær inneholder masse saker som holder det ferskt i årevis..
 
I ettermiddag kom det jaggu besøk til båten gitt.. for første gang kom en liten fugl og satte seg for å hvile inne i cockpitten. En svale var det med blått bryst og kanllgult gap så vi når den gjespa stort hehe. den hvila seg litt og så fløy den en tur nedi båten og inn i piggen og så ut igjen, snappa med seg en brødbit, satte seg på beinet til Olav og så fløy den videre på sin ferd nordover til Norge kanskje til sommeren!! Sååå nuuudelig da, sa Øyvind... heheog det var den jaggu også.
Olav påstod han hadde sett en diger månefisk i vannet rett utafor båten men det var ingen vitner til akkurat det da så ...begynner vel å bli sliten kanskje haha..Det sies at plasteret han har bak øret gir synsforstyrrelser så jeg veit ikke jeg..
 
Ellers har vi bare 530 nm igjen og vi bergner å komme inn til Falmouth midt på torsdagen så nå er det like før vi henger ut fenderne... lengter ikke no særlig etter land se..BOMBE!
 
Ja, ja vi får gå på ei ny natt her ute i nord-Atlantern så snakkes vi i morra igjen! Som dere hører er alt vel om bord og vi synger snart: HER KOMMER VI -- PÅ SKI HEHE
Klem til dere alle fra MARELIANERNE - OG VI GLEDER OSS FORTSATT TIL AAAAAALLLLLE MAILER!! Bare send i vei på : marelia {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com