ANGUILLA - SISTE ETAPPE FØR ATLANTERHAVET!!

Marelia
Fri 2 May 2008 15:38
 

020508

“18:12.3N 63:05.5W”
ANGUILLA - SISTE ETAPPE FØR ATLANTEREN!!


Joda, vi kom I mål med alt vi skulle. Bunkringa og utsjekking og siste vask av båt og mannskap. Siste dusjen på kanskje 3 uker !! Tenk dere det. Og legg til 30 graders varme og svette underveis og dusjen består heretter av ei bøtte saltvann og ellers VÅTSERVIETTER haha..


Vi kom oss ut av Simpson Bay Marina I går kveld kl. 17.30 etter hoi og vinking til gutta på APEX som skal vente litt til og Stephaan og gutta på brygga !! NORWAY HERE WE COME!! SAFE TRIP, soper gutta og vinker tilbake...Gåsehuden står og jeg kan ikke riktig tru at det er jeg som står her i nyinnkjøpt rastaparykk og dinge briller hehe,... men det er det!! Jeg gjør det igjen og SAY NO MORE!! (Eirikur)

Da vi kom ut gjennom brua var det bare en time til det ble mørkt så den første natta tok vi på svai rett utafor. Serverte et deilig måltid av stekt Red Snapper og store Schrimps I hvitløk, poteter og salat!! Et deilig glass rødvin til for å feire at nå begynner hjemturen!


Tidlig I morres våkna vi av merkelige skrapelyder under båten og lurte I all verden.. Det var ikke fisk og ikke rev, men JOHNNY SOM HADDE STÅTT OPP FOR FLERE TIMER SIDEN OG DREV OG PUSSA BÅTEN UNDER!! Herregud, skulle tro han trudde vi var noen ordentlige slavedrivere..men nei, han storkoser seg sier han og plasker rundt I rent vann og 28 graders temp I vannet så dette er bare moro påstår han. (det er dette som er å få nytt mannskap ombord se, friske og uthvilte og fulle av pågangsmot!)


Vi letta anker kl. 7.30 I morges og satte nesa for Anguilla. Den ligger 10nm nord for St. Martin og da er vi allerede litt nærmere Norge hehe.. Her er det en lang øytunge som er flat og lang med masse hoteller og bungalover langs kysten, men ingen folk på stranda!! Jøss, sier Johnny er det for dårlig vær eller?? Sola steiker på himmelen og han dekker seg med T- skjorte idag etter at ryggen ble litt smågrisaktid I går hehe. Lite vind 5 sek.m og NØ retning så vi skal ikke gå nordover før I morra, da Sol starter på sin reise fra Anegada lenger vest I BVI. Da går vi noen timer etter han og så sender vi repporter om posisjoner to ganger om dagen og så greier vi nok å møtes der ute skal dere se..


Ja, da gjenstår det bare å ønske dere en flott mai med vårvær, blomster I bed og kasser og en hei dundrende 17. mai I Fredrikstad og landet og hei litt for meg også dere som går først I 17.mai toget igjennom byen vår for KVERNHUSET UNGDOMSSKOLE!! (der jeg elsker å gå for da får jeg sett alle I byen I løpet av en times gange I gatene.. Anne du står der du pleier vel og hils familien din, Lene og Lorang og ungene ved sykehuset og Gressvikgjengen ved Cheng Cheng!!og alle dere andre som gjør dagen til en minneverdig dag for alle ute og hjemme(sitat kongen!). Vi får nok, som Sailabout I fjor, nøye oss med tog fra piggen og ut I cockpiten med de små norske flagga vi har hatt med oss på hele turen!

Og ikke minst konfirmasjonen til deg MAIKEN DEN 10.MAI!! Skal huske på deg og sende deg mange varme tanker og gratulasjoner den dagen!


Da håper jeg ikke dere har glemt oss og at dere vil følge med oss over og sende oss et par linjer en gang I blant, for jeg laster ned mail hver dag og det er et spennende tidspunkt når en ser på pila om det kommer inn noen mail I båten!! Det er noen ganger helt LIVSVIKTIG FOR MEG IALLE FALL! Mail til marelia {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com så snakkes vi!


HA DET BRA SÅ LENGE ALLE SAMMEN SÅ SNAKKES VI SNART! KLEM FRA ØYVIND, JOHNNY OG HEIDI I MARELIA PÅ VEI HJEM OVER ATLANTEREN!! :) :) :) XXX snufs..