Marelia
Sun 2 Dec 2007 21:08
02.12.07
20.20N 28.24W

Hei igjen
I dag er det første søndag i advent og vi har fått PAKKER av John!! Etter kyllingmiddagen dukka han opp fra kahytten med fingerbøll til oss jentene og Øyvind fikk en gummimann som lyser selvlysende når den kastes rundt!! Det avstedkom aldeles feststemning!!!! Vi er sååå barnslige her ute på havet at det er helt hysterisk! Da satte vi på stereoen på full guffe og digger Van Morrison. Vi dansa med et håndisett og digger nå Brown eyed girl JUHUUUU! NÅ HAR OGSÅ VI UNDER 2000NM TIL ST.LUCIA JUHUUU her kommer vi i full fart.. shalllla shallll lakkki daaaa (dere kan den?)

Ellers en dag med myyye bølger og god vind.
Flyvefiskene fyker forbi i lav høyde og er såååå morsomme å se på. Vi leser Liza Marklund i flere utgaver her og er med Anne Snapphane og Annika på morderjakt i nord Sverige.. Ellers posjonerer vi ut frukten og den minker faretruende. Grønnsakene er snart en saga blott.. gulrøttene varte en 1 dag asså. Potetene er det som holder seg best og det er digg, noen bønner har vi og masssse løk ..så jeg skjønner hvorfor Alex alltid lagde pasta og løk ombord i BERSERK!! hehe

Nå er det kvelden igjen og vi skal inn og se åssen vi ligger an.. ja ja vi er litt bak da men.. herregud a.. vi er jo på tur vi da.kjører den sikre veien med reva seil om natta for å få litt roligere natt, men det bølger noe innmari allikavel, og for ikke å få overraskelser med disse squarelsene med regnbyger og vind som kommer hver natt. Vi er i den tropiske sonen nå se.

Tenker på MAren og Kjetil som lager pepperkakehus hjemmer.. ta med bilde når dere kommer a??Blir ikke mye julestrid her nei. Klem til jentene mine og kjørestene!!
Send mere mailer !!! Da ler vi og koser oss med hilsener fra dere hjemme!!!
marelia {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com

So long til i morra from the SAILORS