3. DAG PÅ VEI TIL ENGLAND

Marelia
Thu 29 May 2008 19:21
290508
"42:06.3N 24:32.1W"
 
136 nm siste døgnet.
 
Vind i dag: lite men ca. 6 sek.m
fart:            5 - 6 knop
Bølger         lite - 1,5 m
Vær:           Sol og fint
Besøk:        Delfiner i fleng
Motor:        siste døgn 17 timer ( + seil)
 
Ja, vi siger av gårde og det går ikke fort, men vi er glade for at det ikke er mer vær enn det er. Vi vet ikke hvordan mannskapet vårt skulle hatt det da.. Olav er fortsatt syk og inntar helst horisontalen, men i dag har han spist et stykke rista brød og drukket mer. Han har fått lapp bak øret og kommer seg sakte men sikkert.
 
Vi to andre sover og leser og skriver logg.. Ikke mye annet å gjøre nå om dagen. Vi er litt lei av disse havstrekka nå og ønsker oss ferdige med dem! Det er rett og slett kjedelig! Først 17 døgn og så på igjen med 8 - 10 til er litt vel mye.. Men så lenge vi ser fram mot noe morsomt så skal dette gå!
Allerede ferdig med 3.dagen nå så det går jo unna.
 
Håper alt er bra med dere hjemme og vi ønsker dere en ny god natt så snakkes vi i morra.
Klem til dere fra MARELIANERNE