Marelia
Mon 10 Dec 2007 23:20
101207
"14:12.1N 47:24.2W"

SNART BARE FEM DØGN IGJEN!! UNDER 800NM !!! HURRRRRAAA!

I dag har det dukket opp en ny sykdom" ombord.. uthengt kjevemuskel emfysem.. ha haha.. oversatt til norsk = skrævle kjærrings syndrom.. Vi har preka og preka og preka.. Kristin og jeg har nå virkelig fått fart på en muskel som har liggi i dvale ei stønd. I dag var det ikke no å gjøra bortsett fra å skravle..

Fin dag der båten durer i vei, bølgene er overkommelige dvs, som på en stormfull natt utafor Koster men her på Atlantern blir det som en fin dag på fjorden.. Nesten flatt vann med andre ord! hehe, gutta har tatt ut mer seil og vi har duuura ivei! Nå er det kvelden igjen og de måtte for det første jibbe for vi hadde nå kurs rett mot Venezuela..sikkert fint der, men det er ikke dit vi skal akkurat nå. Nå er vi på høyde med ST. Lucia men vi må helt bort til 60gr W før vi er i mål og som dere ser øverst på sida er vi nå på 47 gr W. Det betyr at vi har ca fem og et halvt døgn igjen. Stipulert innkomst (fra John) er kl. 16.15 søndag den 16.desember!! hehe. Da har vi vært ute i 21 døgn, som ikke er så verst, når en tenker på at middeltid er 19 til 21 døgn. At Thea kommer inn i morra er bare en stooor glede, for de sliter skikkelig med en ødelagt autopilot og Christin og Truls må stå og håndstyre hele natt i disse bølgene..Unner dem veldig å komme inn nå med ungene og alt!! Det betyr igjen at John rekker flyet med god margin!! Han sitter inni lugar'n sin med boka si og finregner stadig vekk for han vil hjem til ho Berit og ungane til jul!! MEN han skal ha med seg et par paraplydrinker på stranda først og så skal han under vannet og se på fiskane sier han..og DET ser det ut som han rekker fint. Han skal ikke hjem før onsdag jo.. (han har allerede begynt å lure på åssen han skal få tak i bussen til flyplassen asså..)

Vi begynner nå først egentlig å fikse denne "dritt" turen og syns egentlig vi har det ganske greit, helt på skrå.. (litt positiv idag se..) Det regner litt innimellom og sånn, men det er småtterier fra det været vi hadde. Da blir det ikke så mye annet å finne på enn å lage lunsj og få i seg den.. og dugnad på oppvaska i saltvannet etterpå.. SÅÅÅ kan vi preke og preke...

Kjempedeilig å ha tid til å slappe av og snakke med mennesker som Kristin, for ho er som ei panduros eske .. der vi begynner med ett tema og opp av esken dukker de merkeligste opplevelser, bøker ho har lest eller folk ho har møtt som sa noe lurt og så har vi glemt hva vi begynte med og er laaangt avgårde på et nytt tema..Familieterapi blir bare barnematen her asså.. her snakker vi skikkelig forandring asså..

Varmen er allerede i ferd med å kvele meg .. og det er ikke bare for at det er 50 grader nedi båten, men jaggu tror jeg ikke jeg har pådratt meg enda en kjærringsykdom som heter hetetokter.. (ble 50 år i våres se.. ) da sier John: glad jeg har dekkskifta på bilen jeg hehehe.. Det skal bli veeeeldig spennende å se hva dette ender med borti der.. Har dere noen råååd?? Sitter rett opp og ned og svetten bare kommer innenifra og renner nedover arma og beina mine.. HJELP!

Ja, ja det blir vel mye bading da..

Ikke annet å berette enn at vi snart skal ha vakter for å være den første som ser land hehe.. og at alle er friske og ved godt mot! I natt holdt vi utkikk etter en synkende katamaran som lå like på styrbord for oss.. Vi så den på radaren en stund så ble den borte og da vi fikk melding fra ARCen i dag .............var den sunket......say no more!

Ha en god natt alle sammen i førjulsstriden og bak nå ikke for mange sorter småkaker da.. dem blir ikke spist opp likavæææl! Klem til alle fra oss i MARELIA