FRAAAAAMMMMMMMMEEEEE!!!!

Marelia
Tue 20 May 2008 16:00
200508
"38:31.2N 28:36.5W"
 
VI ER FRAAAMMMMEEE!!! PÅ HORTA PÅ AZORENE!
 
NÅ HAR VI SJEKKA INN OG LIGGER FINT VED EI KOSELIG BRYGGE OG VI BLE TATT IMOT AV APEX FRA BERGEN DA VI KOM INN!!
 
Hvorfor vi datt ut fra mailen og fra kartet over.. jo CONVERTEREN slutta og virke og da hadde vi ikke mulighet for å lade pc en.. vi har ikke 12 volts ledning til den så da ble det ikke mer mailer før i dag!
 
Men alt er vel med oss om bord og de to siste døgnene har vi gått på motor for det har vært nesten vindstille.
 
Ut av tåka i dag morges dukka Azorene opp med to små øyer i det fjerne.. ååååå det er sååå kjedelig å vente i to tre timer til du er inne... lengter sååå ille etter land se!! Og det er jo typisk da etter 17 døgn med nesten bare sol, sol, sol var det overskya i dag! For vi gleda oss veldig til å se "Galdhøpiggen" som er 2351m over havet foran oss på naboøya, men så vi den? Niks: Ikke syn av den selv om avstanden var som fra Ferder og inn til byen hjemme... utrolig!
 
Men ut av tåka dukka ei nydelig øy opp, nesten som i Irland med grønne åser og små landsbyer langs havet og høye åser med masse grønt på! Vi gleder oss til å se om beina skjønner hva å gå er for noe etter ikke å ha vært i bruk på ei stønn.
 
Nå blir det biffmiddag i Apex idag før vi skal på Peters Sportsbar og feire at vi er kommet vel over det store havet!
Ok, da skal vi ta en tur på land så da snakkes vi snart!
 
Klem til alle dere hjemme og vi er snart helt hjemme nå - her skal vi betale med euro og alt er lett..egentlig Portugal her da.
Fra de STORE ATLANTER HAVSSEILERNE I MARELIA