FULL MOON PARTY PÅ TORTOLA

Marelia
Thu 24 Apr 2008 15:32
 240408
"18:26.9N 64:46.8W"

FULL MOON PARTY PÅ TORTOLA..


Ja, I dag er det fullmåne og da er det full moon party på stranda inne I Trellis Bay her på Tortola!! Vi skal over med dingier og få med oss dette!


Til nå har vi cruisa rundt på disse ekle, hvite strendene og bare sola oss.. Rolf I Otium kom plutselig nedover til oss på Jost Van Dyke og ble overgitt over forholdene!! Hans nye bekjentskap og mannskap, Terje, var et positivt og hyggelig bekjentskap. Han datt inn I sjargongen tvert og latteren runga I båten! Godt for Rolf at han har mannskap over Atlanteren nå!


Vi gikk opp til MARINA CAY, ei lita øy rett overfor Trellis Bay og la oss på moring. Her var det internett og maaaaassssseee Americans!! Hele øya full! En restaurant tok seg av foringa av disse og da er maten deretter::: diiiigre spareribs med en diger haug med pommes frites og maiskolber og salat og dressinger og og og.. værsågod og sprekk!§! Men dette er jo digg da en gang I mellom med skikkelige porsjoner! Hehe


Her er det stint av digre katamaraner med høylydte amerikanere og vi undrer oss jo litt.. hva er det med dem som gjør dem sååå oppesen og svære og brautende??? Hvor får de all selvtilliten sin fra?? Jeg aner det nok, men her bare undrer jeg meg.. Og hvem setter motoren igang og forlater båten med motorene I full gang I time etter time??? Hvem lar motoren gå hele natta så de andre båtene ligger I eksos og støy hele natta???? Jeg sier bare, hvem andre enn amerikanere driter I miljøet og andre??? Ingen andre som vi har sett! Langturseilere er svært beskjedne og tar hensyn og vi kaster ikke ut en liten søppelbit noe sted!! Jeg skjønner hvorfor amerikanerne ikke har skrivi under noen Kyotoavtale eller vil redusere noe på sine miljøspor I verden!! For hva skal de brele med da??? Fyy flaten så drittlei en blir sånn attitude! Generaliserende javel, men vi har ikke møtt mange andre..2.


FULL MOON PARTY:!!!JOHOOO!!!


Her ble det mulighet for å pynte seg og dra på strandparty! Vi over bukta I dingiene og inn på stranda?? Her var det koselig gitt.. nesten som en St.Hans fest hjemme ! Bord og stoler satt ut I sanda og store fine stålkuler med ved inni uti vannet som de tente på etterhvert. Band på scenen og folk og bikkjer og unger og ræstæmæin luntende rundt barbeint I sanda! Dette var moro! Og her ble det norskt bord igjen; Uredd gutta, Goodyear gutta, Sol, Harmonia, Maggy, Marelia, Regina, Otium, og Vision!! Thomas og jeg gikk ned til vannkanten og løftet vårt glass til himmelen og stjernene og månene og sendte deg BURSDAGSGRATULASJONER PÅ DAGEN DIN RAKEL!!! OG EN KLEM TIL NIKOLAY!! For du hadde jo bursdag akkurat på fullmåne kvelden! Savner deg Rakel men håper at du har det fint hjemme også!


Det ble steelband og mye latter og tull og tøys som det skal være på et strandparty. Men de fleste følte nok at det var siste gangen vi så hverandre her borte, så når alle andre hadde gått hjem var det selvfølgelig bare ett bord igjen med folk og det var det norske!hehe


For I dag er det onsdag og mannskapet til Sol kommer og vi har to dager med lite vind å seile I hvis vi skal klare å seile tilbake til St. Martin og det er I morra og I overimorra!! huhuhhhhuuu sørgelig å gå ifra alle de andre, men vi må tilbake å hente seilet vårt og ta imot Johnny! OK, da er vår tur I Caribien straks over og vi har bare noen få dager til å klargjøre båt, handle inn matvarer og pakke ned båten og så legge ut på Atlanteren igjen... JEG GRUUUER MEG NOE HELT FORFERDELIG MEN JEG MÅÅÅÅ! HELDIGVIS, trøster Morten meg med at dette blir den fineste seilasen vi har hatt til nå og han er sikkert synsk tror, dere ikke??? jeg tror det!! OK, da går Marelia til St. Martin I morra og natta deretter og tar inn I Simpson Bay igjen og begynner å klargjøre båt så hvis det er noe dere vil si oss så bare send oss mailer til marelia {CHANGE TO AT} mailasail {DOT} com så snakkes vi!! Prekkæææs !!