Taarbæk

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Sat 24 Jul 2010 14:57
55:47.260N 12:35.740E    Taarbæk
 
Så oprandt dagen da vi skulle anløbe Taarbæk og se familie og venner igen, selv om mange naturligvis var afsted på ferie. Vi vågnede op til endnu en dag med dejligt vejr og brugte lidt kræfter på at rydde op og vaske Navigo. Malthe og Skipper satte gæsteflagene i den rækkefølge vi har besøgt landene, og vi havde en større eftersøgning efter St.Lucia's flag, der dog forblev borte. Utålmodigheden efter at komme afsted var stor.
 
  Malthe kontrollerer gæsteflagene
 
 
  Taarbæk i sigte
 
  Velkomstkomitéen til søs. Athene fra Rungsted trutter os velkommen
 
  Vi sejler ind i Taarbæk Havn
 
 
Hvor var det dejligt at være hjemme! Her lå vores lille by, stort set som da vi forlod den. Der skulle krammes og skåles og der var molehygge i lange baner. Dejligt at se alle!
 
Vores forhåbninger til turen er alle blevet indfriet og vi har oplevet og lært så meget. Ungerne har udviklet sig enormt og vores lille familie vil altid have denne oplevelse til fælles. Der er også en let følelse i maven over at vi stort set blev forskånet for kedelige oplevelser. Maria døjede til sidst i en periode med ledsmerter, som hun dog til sidst fik has på med medicin. Vejret blev aldrig for stort, og i land stødte vi heller aldrig ind i dumme episoder.   
 
I dagene efter har vi har haft rigtig travlt med at besøge venner og få besøg ombord. Malthe har vi ikke set meget til, og Maja næsten slet ikke. Vores lejlighed har vi først retur 1. august, men vi har flyttet adskillige læs ind i kælderen, nu hvor båden ligger så tæt på, inden vi flytter Navigo til hjemhavnen Rungsted lidt oppe af kysten. Det første af langtursgrejet er allerede afmonteret og solgt. Afsted skal vi igen, men ikke lige med det samme. Nu følger en ny epoke med Maja i ny skole, og os andre tilbage i vante rammer. Mon de stadig passer? Det tror vi da.
 
Skulle der sidde nogle familier derude og overveje at sejle afsted på langtur, så kan vi kun sige, "Kom afsted!".
 
 
  Endnu et flyttelæs..
 
Hilsner fra
Navigo