Dag 4

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Thu 13 May 2010 19:04
26:43.13N 65:21.27W    19:30 UTC, 13. maj 2010
 
Vi har nu dejlige betingelser igen, efter et døgn med lidt rigelig vind og bølgegang. 11-12 m/s blæste det på kryds med lidt slæk på skøderne for fart og komfort. Om ca. 10 timer kommer vi ind i et område med lette vinde og skal motorsejle mindst 1-1½ døgn ser det ud til. Ungerne er blevet lovet DVD kavalkade, nu vi får masser af strøm.  
 
I nattens løb sprang vi en line i autopiloten og båden gik over stag og lå så underdrejet. Fortumlede kom vi af køjer og slumrevagt og fik båden tilbage på sporet, og efter knap en time var autopiloten tilbage i drift. Vi har ingen måne og det er rigtig mørkt om natten. Stjernerne står fint og vi har jo tid til at se stjerneskud.
 
Maria har været meget dårlig med kraftig hovedpine og kvalme, men er på bedringsvejen i det bedre vejr. Den nye medicin mod ledsmerter virker effektivt, så det lover godt.
  
Hilsner fra
Navigo