Dag 4

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Thu 17 Jun 2010 18:28
43:31.53N 21:38.54W    18:00 UTC, 17. maj 2010
 
Vi sejler for motor nu på et spejlblank hav efter næsten tre døgn for sejl. Det kommer nok til at tage halvandet døgn, før vi igen får luft. Imens er det nemt at få sovet godt for båden bevæger sig ikke meget. 
 
Da vi har uendelige mængder strøm under motorsejlads, har ungerne set to film her til formiddag på TV'et i salonen, før de blev jaget ud i det dejlige solskinsvejr. I øjeblikket har Malthe alle moderes slag i gang over hele cockpittet - cowboydere, indianere, soldater, riddere, orker, alle mulige dyr - ja selv bamser er blevet indrulleret..    
 
Vi har set flere flokke delfiner og forrige nat var der så meget morild i vandet at de blev selvlysende i det mørke vand, mens de i en halv time legede ved båden. Vi har flere gange måtte bjærge vores fiskeliner kortvarigt, fordi fugle finder dem lidt for spændende. En gang var vi for langsomme og krogede en havfugl, men den slap heldigvis fra episoden uden nævneværdige skader. 
 
Vi blev lige kaldt op på VHF'en af et stort fragtskib, som passerede bag os på vej til Cuba. Så fik vi en sludder med hollænderen på broen. Han skulle selv sejle en sejlbåd fra Danmark til Holland, når han kommer tilbage fra sin tur.
 
AmigoX er nået uden for VHF rækkevidde, men vi kan høre dem på kortbølgeradioen når de sender en lille aftensudsendelse. Det er rigtig hyggeligt. Lasagnen er i ovnen og ud af øjenkrogen ser jeg en avocado blive flækket til salaten. Vi har det godt herude - der er højt til loftet.
      
Hilsner fra
Navigo