Dag 2

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Tue 11 May 2010 23:15
21:59.66N 65:27.04W    22:00 UTC, 11. maj 2010
 
Vi er kommet godt afsted i mellemluftbetingelser og traditionelt caribisk varmt og solrigt vejr. Vi trak ankeret ved Charlotte Amalie kl. 6 i går morges. Nu går det nordpå så godt vi kan. Vinden er lidt for meget imod, og da vi ikke vil stampe for meget i søen og derfor slækker lidt af på skøderne, kommer vi i øjeblikket lidt mere vestpå end vi helst ville. Vinden skal dog gå mere i øst om et døgn og så skærer vi op og kommer op mod Bermuda, som ligger i kurs 5 grader. Gennemsnitsfarten hidtil er fine 6.5 knob.
 
Vi er ved at finde rytmen ombord, med bådens evige men omskiftelige bevægelser, søvn i flere mindre portioner og tendens til søsyge hos nogle først på en passage. 
 
Det er dejligt at være tre voksne ombord. Det er både hyggeligt og der er flere hænder og øjne til jobbene.   
 
Hilsner fra
Navigo