Karneval i St.Thomas

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Sun 2 May 2010 17:20
18:20.310N 64:55.882W
 
Karneval i St.Thomas
1. maj sejlede vi retur til St.Thomas for at se karnevallets sidste dag med paraden for de voksne. Det var en større oplevelse end forventet. Flotte kostumer og smurte hofteled. Det var livsbekræftende at se, at her er selv en ganske svær overvægt og en meget gammel dåbsattest ingen hindring for at iføre sig en badedragtlignende ting med fjer og glimmer og danse løs i optoget. Festaben Malthe holdt sig til og blev indrulleret i optoget for en stund. Han stod småjingende op af afspærringsrebet, og en dame i optoget løftede rebet for ham. Lidt benovet kiggede han tilbage efter os, men alle omkringstående sagde bare "Go, Go!". Så dansede Malthe ind i optoget.
 
 
 
 
 
 
  Der var en tribune til senior citizens med gratis mad og drikke
 
  Big is beautiful!
 
 
  Malthe blevet inviteret med ind i optoget
 
  Skipper blev ikke inviteret, men måtte selv finde sine dejlige damer efter optoget
 
 
  Vi er klar til at gå i gummibåden og se fyrværkeri fra Tavino
 
  Flot færværkeri ud for Charlotte Amalie
 
 
Nu venter der snart en Atlanterhavskrydsning den 10. maj. Vi glæder os til at komme afsted efter alle oplevelserne i Caribien. Det har været helt fantastisk herovre. Vores store forventninger er blevet mere end indfriet. Klimaet og naturen er lige så utrolig som en kold nordbo kunne ønske sig. Menneskene vi har mødt på vores vej har næsten uden undtagelse været smilende, imødekommende og meget afslappede. Caribien har sin helt egen nerve, og vi har været heldige at kunne leve med den i så lang en periode.
 
Hilsner fra
Navigo