Ponta Delgada

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Sat 29 May 2010 15:40
37:44.32N 25:39.87W    29. maj 2010
 
Vi anløb Ponta Delgada på øen São Miguel, Azoerne, her til morgen kl. 8:00 lokal tid. De sidste to dage har genakkeren siddet oppe dag og nat og loggen sjældent gået under 7 knob. Vi ligger nu trygt og helt stille i den nybyggede marina, efter de traditionelle besøg på diverse kontorer. Hvor er det skønt at være fremme!
 
Totalt har vi på 19 dage tilbagelagt 2840 NM med en gennemsnitsfart på 6.3 knob. Det har været en spændende afvekslende tur vejrmæssigt, med 100 timer for motor (5-5.5 knob) og de resterende med rigtig god fart. Rigtig dejlig sejlads det meste af tiden, og til tider trættende krævende sejlads - som det er på de lange ture. En helt særlig oplevelse ved passagen var, at vi så mange gange så hvaler - også helt tæt på.  
 
Dagens frokost blev indtaget hos mormor og morfar i deres hotellejlighed, hvor ungerne straks er flyttet ind. Nu skal vi have en lur! 
 
Hilsner fra
Navigo