St.Thomas

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Sun 2 May 2010 17:04
18:20.310N 64:55.882W
 
St.Thomas (17-24 april)
Næste stop var St.Thomas den 17.april, og det var en noget mere turistet fornøjelse. Mange cruise ships besøger Charlotte Amalie, der har et væld af butikker med alle de fashionable mærker, samt oceaner af butikker med diamanter, smykker og ure. Vi lejede bil dagen efter ankomst, men det var nu ikke det store sus. Overraskende få seværdigheder på øen, og naturen ikke overvældende. Vi så mest store beboelseskvarterer på de stejle skråninger, og fik handlet stort ind hos "Pueblo" supermarkedet. 
 
  Nye Raybans på udsalg
 
  Lapsen Malthe - nu med Billabong hat
 
Farfar kastede et stort gilde, hvor den farverige tjener Carl var helt på stikkerne. Vi morede os noget over den amerikanske (?) logik i menukortet. Er selskabet på 6 eller derover ryger der 18% på regningen automatisk. Det var jo meget vanskeligere med sådanne store selskaber fik vi fortalt, hvortil den fedtede skipper på Navigo replicerede at meget business bør give rabat. Det grinede vi så af og Carl serverede en ekstra kande hjemmebrygget Sangria. Maden var fantastisk og aftenen rigtig hyggelig.
 
  På Water Front i Charlotte Amalie
 
  Berit og Ole fra AmigoX var med
 
 
 
Så oprandt datoen 19. april og farmor og farfar skulle flyve hjem. De kom dog retur fra lufthavnen, da deres fly var blevet aflyst. Hotellerne i Atlanta var fyldte, så det var bedre at blive på St.Thomas og afvente at vulkanen på Island artede sig. 10 dage mere på St.Thomas var dommen. Den 23. april tog farmor og farfar på hotel, efter nogle kvælende varme nætter med vindstille, og især farfar led og drømte om airconditionering. Os andre måtte afsted ud på en af de flotte naturankringspladser, efter gode dage i "storbyen".
 
Hilsner fra 
Navigo