Dag 14

Navigo - Caribien tur/retur
Michael Boe
Sun 23 May 2010 18:44
35:21.82N 43:13.08W    19:00 UTC, 23. maj 2010
 
Vi har haft lette vinde og en hel del motorsejlads, men har lige fået en front igennem og går nu igen med god fart i NØ vind. Det holder knap et døgn før vi igen skal have motoren i brug. Efter det lette område skulle vi så ellers have godt tryk hele vejen til Ponta Delgada.  
 
I det stille vejr har vi set hvaler igen. Først så vi længere ude en stor hvalhale, men senere dukkede en kæmpe finhval op 20 meter fra båden om styrbord. Man bliver noget forskrækket når man sidder der og passer sine egne sager. Den dykkede ind under båden og kom op på bagbord side og fulgtes så med os der i 10 minutter. Hvor fantastisk er det? Vi møder store delfinflokke hver dag, og vi bliver aldrig træt af at de dem lege.
 
Båden performer fint og der er rigeligt med vand og proviant ombord til de 6-7 dage det ser ud til at tage før vi er fremme. Skipper er overbevist om at der ikke kan være andre der spiser så godt på denne passage, som vi gør. Esben og Maria er hverdagens helte herude, hvor måltiderne er dejlige lyspunkter. Det lette vejr muliggør finere kokkekunst. Underholdning i form af blade, bøger og Esbens spillemaskine med gode film nydes også.    
 
Alt vel ombord!
 
Hilsner fra
Navigo