Nya gäster

Felicia
Bo Westman
Fri 8 Apr 2011 19:38
Jag skulle fÃrst och frÃmst vilja be om ursÃkt fÃr den dÃliga uppdateringen pà bloggen. Vi har haft mycket fÃr oss under de veckor dà vi inte uppdaterat Vi har t.ex. meckat med bÃde elverk och watermaker dà de krÃnglat (som vanligt) samt planerat infÃr upptagning av bÃten som kommer att ske den 6:e maj.
 
Vi har nu fÃtt nya gÃster bestÃende av mina fÃrÃldrar plus bror, Anna, Johan och Oscar. De anlÃnde sent igÃr kvÃll pà St. Vincent dÃr vi vÃntade pà dem i Young Island Cut. Efter en lÃng resa frÃn Stockholm anlÃnde de pà Grenada och fick genast lite problem med customs och immigration. Det Ãr kÃnt att tullen pà Grenada Ãr petiga med folk som ska bo pà bÃtar. Det ledde till att Bosse fick ringa till immigration fÃr att bekrÃfta att uppgifterna mamma och pappa uppgett var korrekta. Familjen var vÃldigt trÃtta nÃr de anlÃnde pà bÃten och fick efter en vÃlkomstdrink inkvartera sig pà bÃten.
 
Idag har vi seglat till Bequia fÃr att stanna hÃr tills pà mÃndag.  Under dagen har vi solat, badat och spanat in staden. Pappa och Oscar har efter nÃgra timmar i solen redan brÃnt sig! Efter Bequia vÃntar Tobago Cays och sen Union Island.
 
IkvÃll ska vi ut och Ãta pà restaurang fÃr att sen gà och lyssna pà live musik pà Devilâs Table.
 
Vi fÃr Ãterkomma med bilder frÃn dagen och kvÃllen vid ett senare tillfÃlle!
/ Fredrik