Äntligen framme efter 24 timmars oväder.

Felicia
Bo Westman
Mon 1 Nov 2010 18:48
28:58.257N 013:31.858W
 
Klockan 10 imorse kom vi äntligen fram till Lanzarote efter 24 timmar av hård blåst och ca 7-8 meter höga vågor. Med 15m/s och höga vågor blir båten svår att hålla stadig kurs så jag och farsan fick sitta uppe båda två hela natten och köra halvtimmars pass. Men nu är allt bra efter några timmars sömn och en härlig köttbit står på menyn till middagen. Äntligen har vi fått lite goda nyheter om dykkompressorn och den ska nu hinna komma till oss innan vi lämnar Kanarieröarna men vårat kamerahus för dykning sitter fortfarande kvar i spanska tullen efter 4 veckor...
Nu väntar 2 dagars vila med 2 nätter ordetlig sömn sen fortsätter vi mot Gran Canaria, vi hoppas på att den hårda blåsten har lagt sig tills dess.
 
 
 
/ Charlie