Livräddare Charlie o ch offret Fredrik

Felicia
Bo Westman
Tue 5 Oct 2010 17:19
Under tiden som gått sedan det senaste inlägget har Charlie äntligen fått börja med sin Rescue Diver Course och jag (Fredrik) har fått vara med. Det jag fått göra är inte så roligt som jag först trodde utan min uppgift i denna allvariga utbildning är att spela offer på botten av poolen och spela medvetslös. Superkul! Kursen går bra. Charlie har klarat av majoriteten av teorin och badar nu i pool.. på fredag ska vi ut i havet och göra massa övningar.. Hoppas jag inte får spela offer igen för då är mitt liv i Charlies händer! 

På torsdag kommer vår efterlängtande dykkompressor som vi beställde för några dagar sedan. Sen är det dags för att köpa lite nya dykgrejer inför avresan.. nya skor och fenor skall inhandlas. Vi kommer se ut som riktiga dykmästare när vi är klara! 

Sen spökar det lite här i lägenheten.. Bosse mådde lite halvrisigt i förrgår men blev sedan bättre under dagen och har mått fint sen dess. Charlie har mått okej förutom idag då han först vaknade mitt i natten av att han hade väldigt ont i axeln.. och sedan under dagen med en väldans huvudvärk. Jag har mått bra och inte haft några problem överhuvud taget.. jag tror det är familjen Westman som är lite tunna! 

Här kommer lite bilder från dykshopen där vi spenderar nästan varje dag! Här får ni även se dykhunden Mr.Blue.. en helt vanlig valp på 6 månader.. förutom att han är stor som ett hus! 
Enjoy! 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image