Fiskelyckan har vänt!

Felicia
Bo Westman
Wed 1 Dec 2010 20:36
15:59.90N 26:59.43W
 
Idag har det varit en perfekt dag med stadig ostlig vind på ungefär 4-6 m/s och strålande sol. Som rubriken lyder har fiskelyckan vänt. Under dagen har vi haft napp tre gånger och lyckats fått upp två. En av fiskarna slet sig precis vid akterspegeln vilket var otur men man ska inte gråta över spilld mjölk den tredje var så liten så vi slängde tillbaka den för att fånga den när den vuxit till sig lite. Det blev grillad fisk till både lunch och middag. Vi satsar på att få äta fisk åtminstone en gång per dag men vi får se hur det blir med det. Vi har idag upptäckt en fripassagerare ombord. En gräshoppa är med oss som just nu ligger och vilar i soffan.
Vi har idag betat av 100M åt rätt håll och planerar att gå söderut i hopp om att hitta starkare vindar.
Vi har haft lite problem med att uppdatera bloggen så om någon skulle kunna skicka ett sms till oss om det här kommer upp så vi vet att det kommit fram.
 
/Fredrik