Avmönstring på Grenada

Felicia
Bo Westman
Fri 18 Mar 2011 12:35
Nu är vi tillbaka på Grenada igen och igår mönstrade Marie Jenny och Mor av. Innan vi siktade på Carriacou gjorde vi ett snabbstopp på den lilla sandön Mopion där det inte finns något annat än ett palmblads parasoll och sand men ganska bra snorkling runt revet som skyddar sandön. Väl nere på Carriacou passade jag, Jenny och Mor på att dyka 2 sista dyk runt Tyrell Bay. Dyken var riktigt häftiga med bl a hummer, muränor, barracudor och sköldpaddor.
 
Väl nere på Grenada drog vi till med en brakmiddag på Prickley bay marina. Efter maten körde vi bingo som alltid hålls varje onsdag och vi vann! Ett  flak öl och en "unik" bingotröja, vi är väldigt nöjda och nästa onsdag blir det bingo igen!
 
// Charlie
 
 
 
Bingo vinsten!
                                                       Bingovinsten
 
 

JPEG image