Tillbaka i Prickly

Felicia
Bo Westman
Sun 30 Jan 2011 23:24
Vi är nu tillbaka i Prickly Bay efter den lilla utflykten till Hog Island. I fredags var vi ute och lyssnade på musik. Precis som förra veckan var ett steelpan band först ut för att sedan lämna över till rockbandet. Vi märkte att spellistan inte hade bytts ut eller varierats men vi satt glatt och lyssnade ändå! Jag och Charlie har även stiftat ny bekantskap med en kanadensisk båt och med en ung kille som är med hans föräldrar när de ska segla runt jorden. Vi har även börjat umgås med en norsk kille som heter Tor. Det är bra att man får öva med engelskan då den gått och blivit lite rostig nu på senaste!
 
 
Vi håller nu på och planerar en till liten utflykt på sydkusten för att se ifall vi hittar någon/några finare vikar.
I övrigt rullar allting på. Vi har inte råkat ut för några missöden än så länge. Vi håller tummarna att det förblir så.
 
Avslutningsvis ska jag hälsa till Tommy Doverdalen. Enligt ryktena är han en regelbunden besökare på vår blogg och en ihärdig seglare!
/ Fredrik
 
 
 
Seglare på Prickly Bay Marina
Charlie och Tor på Rythm
Kanadensaren Joey
Lunch på Prickly Bay Marina
Lunch på Prickly Bay Marina
Universitetet på Grenada