Mustique

Felicia
Bo Westman
Thu 24 Feb 2011 18:51

12:52.80N 61:11.50W

Mustique, Britannia Bay - 23 feb

Vi har inte haft någon internetförbindelse på en vecka så här följer en längre uppdatering-

Efter 4 timmar motorgång i hög motsjö kom vi fram till Mustique, kändisarnas ö i Västindien. Ön är privatägd och bl a Mick Jagger, Raquel Welch, David Bowie, prinsessan Margaret har eller har haft hus på ön. Det finns bara 90 hus på ön och för den välbeställde kan man hyra något av kändisarnas hus.

På kvällen var det “Jump Up” dvs band och dans på Basils Bar. Vi gick dit i hopp om att någon av kändisarna skulle vara där men vi såg inga vad vi vet. Vi hade en helkul kväll med dans till reggaetakter

Cacca och Anders, ni skulle vara här! Puss och kram till Molle/Vivi

Basil's Bar
Bosse och Vivi på Basil's
Marie tyckte drinken var äcklig
Anton och Fredde
Liveband
Tjejerna på Basil's