Dykcertifi kat och Fö rsta Hjälp en

Felicia
Bo Westman
Fri 1 Oct 2010 20:02
Denna vecka har varit händelsefull! Jag (Fredrik) har lyckats med att ta ett dykcert som låter mig dyka ner till 18 meters djup. Under kursen har jag fått dyka 4 gånger i havet vilket har varit helt underbart. Det är verkligen en helt annan värld där nere och för att citera min instruktör Tony: "We know more about the surface of the moon than the bottom of the ocean". Tycker det summerar upp dykning i en enda mening. Helt fantastiskt är det! 

Charlie lyckades också med det omöjliga genom att klara dykkursen Emergency First Response som nästa vecka kommer att leda till att han blir en Rescue Diver. Det innebär att han har kunskapen om hur man tar hand om personer som råkat illa ut i dyksituationer. Han har även lärt sig första hjälpen och massa annat roligt. Jag kommer känna mig trygg sen när vi dyker ihop! 

El Capitano Bosse kämpar på med båten medans jag och Charlie är ute och njuter av undervattenslivet! Idag fick jag reda på att han kastat en stor soppåse med grejer för att få plats med dykkompressorn och kamerahus för undervattensfotografering. Så ni kan vänta er HD-bilder på undervattenslivet i Karibien! Nu i helgen väntas det städning på båten så den är klar innan vi får besök här borta. 

Här nedan kommer lite bilder från min dykkurs och lite annat skoj.. t.ex. små insekter i en rispåse. Som förövrigt smakade delikat.. lite extra protein! 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image